fredag den 20. april 2007

Gamle kultserier..

Airwolf



Hvem husker ikke den fantastiske midt ´80er serie "Airwolf" med Jan-Michael Vincent, som Stringfellow Hawke, som verdens sejeste pilot i verdens sejeste helikopter?

Det blev til 3 sæsoner inden den blev skrottet men, der er på tale; at tage serien op til fornyelse samt lave en ny film!

I de 3 sæsoner Airwolf var på skærmen, "Myldrede" det med folk i biroller, der senere er blevet "Kæmpe" stjerner....bl.a

-Ismael "East" Carlo : Optrådte i 3 episoder som Carlos og har senere landet kæmpe roller som bl.a. den Mexicaner som Sucre møder i bussen i Mexico, der efterflg. giver ham sin bil; i serien Prison Break.


MacGyver



James Bond go home!!!

Richard Dean Anderson som superagenten MacGyver, der nægter at bære våben.

Istedet bruger han hans utrolige videnskabelige viden til, at bruge dagligdags ting i alle mulige umulige situationer. Narkobaroner og diktatorer er ingen match for verdens bedste MacGyver!

Richard Dean Anderson spillede MacGyver i 7 sæsoner inden den stoppede. Derefter blev der indspillet et par MacGyver film og et par andre, inden han i 1997 startede op som Jack o´Neill i verdens bedste SciFi-serie "Stargate"

MacGyver var også et såsted for nye skuespillere, bl.a. kunne man opleve:

- Terri Hatcher fra Desperate Housewives i 6 afsnit.

- Cuba Gooding Jr. fra bl.a. Mænd af ære, Pearl Harbor og Jerry McGuire i 4 afsnit.

- Tia Carrera fra bl.a. Waynes World i 2 afsnit.

- Don S. Davis, der spillede General Hammond i Stargate SG1; i 2 afsnit.

.........80´erne var for coole!

Ingen kommentarer: